Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos blauzdelių „Tulpės“ su gaiviomis apelsinų ir špinatų salotomis
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos blauzdelių Tulpės su prieskoniais
2 vnt. Apelsinai
1 vnt. Mėlynasis svogūnas
70 g. Špinatai
3 v.š. Medus
3 v.š. Alyvuogių aliejus
1 v.š. Vusterio padažas
1 a.š. Dižono garstyčios
1 v.š. Citrinos sultys
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos blauzdelių „Tulpės“ su gaiviomis apelsinų ir špinatų salotomis

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos blauzdelių tulpes iškepkite laikydamiesi instrukcijų ant pakuotės, apie 60 min. 
  2. Kol mėsa kepa, pasiruoškite gaivias salotas. Nuplaukite špinatus, juostelėmis supjaustykite nuluptą apelsiną, ir žiedeliais susmulkinkite raudonąjį svogūną bei sudėkite juos ant lėkštėje išsklaidytų špinatų.
  3. Padažui ištirpinkite medų, supilkite alyvuogių aliejų, Vusterio padažą, garstyčias ir citrinų sultis. Viską gerai išmaišykite ir apšlakstykite salotas. Skanaus!

         Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!

Atgal į receptų sąrašą