- Kad paruoštumėte antieną, jos nereikės nė išimti iš pakuotės. Tiesiog vadovaukitės instrukcijomis ir kepkite ją orkaitėje apie 60 min.
- Supjaustykite salierą, svogūną, per pusę perpjaukite šparagines pupeles. Pailgomis juostelėmis supjaustykite papriką ir morką.
- Į aliejumi įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną, morką ir salierą bei pakepinkite keletą minučių.
- Tuomet sudėkite šparagines pupeles, papriką, kario prieskonius ir viską pakepinkite dar keletą minučių.
- Supilkite sultinį, užvirinkite ir patroškinkite, kol jis išgaruos ir daržovės taps minkštos.
- Suberkite džiūvesėlius, viską patroškinkite apie 1 minutę ir daržoves apibarstykite džiovintomis petražolėmis. Skanaus!
Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!