600 g. (1 pakuotė) | KITCHEN me Antienos blauzdelių |
8 vnt. | Bulvės |
Pagal skonį | Druska |
Pagal poreikį | Aliejus (kepimui) |
Pagal skonį ir poreikį | Šaldytų daržovių mišinys |
1. Marinuotas antienos blauzdelių "Tulpes" kepame kaip nurodyta ant pakuotės, įkaitiname orkaitę iki 200C, nuimame kartoną nuo indelio, nenuplėšiame pakuotės folijos, įdedame neatidarytą indelį į įkaitintą orkaitę ir kepame. Blauzdeles reikia kepti orkaitėje apie 60 minučių.
2. Kol antiena kepasi, pasiruošiame bulves. Nuskutame žievelę, nuplauname, supjaustome riekelėmis ir įkaitinus keptuvę iki vidutinės kaitros sudedame bulves kepimui. Kepant vis pamaišome apibarstome druska ir laukiame kol gražiai apskrus.
3. Kitoje keptuvėje tuo pačiu metu kol kepasi bulvės, suberiame į keptuvę pasitroškinti šaldytas daržoves, įpilame šiek tiek vandens, įdedame sviestuko pabarstome mėgiamais prieskoniais (mes barstėme tik druska) ir leidžiame daržovėms pasitroškinti.
4. Kai antiena iškepusi, bulvės apskrudusio, o daržovės išsitroškinusios, viską pateikiame lėkštėje ir skubame valgyti!