600 g (1 pakuotė) | Antienos blauzdelių |
Salotoms: | |
2 vnt. | pankolių |
2 vnt. | morkų |
1/2 vnt. | ilgavaisio agurko |
pagal poreikį | smulkintų šviežių petražolių |
Padažui: | |
1 v.š. | Dižono garstyčių |
1 a.š. | medaus |
1/2 vnt. | citrinos sulčių |
Pagal skonį | druskos |
Pagal skonį | pipirų |
1 v.š. | tyro alyvuogių aliejaus |
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros ir įdėkite su visa plastikine pakuote (neatidarant) antienos blauzdelių "Tulpes". Kepkite apie 1 val.Po valandos nuimkite viršutinę plevelę ir kepkite dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų.
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!