2x150 g | Kitchenme antienos filė |
Druska | |
Pipirai | |
1 pundelis | šviežių morkų |
1 | cukinija |
200 g | špinatų |
ziupsnelis | Druska, pipirai. |
Aliejus | |
PIURE | |
4 v.š. | sviesto |
250 g | pievagrybių |
250 g | kalafioro |
2 skiltelės | česnako |
2 | svogūnai |
1 šakelės | čiobrelio |
2 | lauro lapai |
1 skiltelė | vištienos sultinio |
1 skiltelė | grietinėlės |
2 a.š | triufelio sviesto |
žiupsnelio | druska. pipirai |
Ištirpinkite sviestą. Sudėkite grybus ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, kol paruduos ir išgaruos skystis. Sudėkite smulkintus česnakus ir svogūnus, čiorelio šakeles, lauro lapelius, kalafiorą ir sultinį, užvirinkite ir virkite kol sultinys sažės per pus. Pilame grietinėlę ir vėl verdame kol sumažės per pus. Išimkite čiobrelius ir lauro lapelius. Masę supilame į maišytuvą. Dedame triufelių sviestą ir sutriname iki vientisos masės. Pagardiname druska ir pipirais ir atidedame šiltai.
Per tą laiką įkaitiname keptuvę ir odelę žemyn dedame pipirais ir druska pagardintą antieną. Kepame kol odelė taps traški ir akepame iš kitos pusės. Kišame į įkaitintą orkaitę 160 l temperatūros iki 10 min. Uždengiame folija ir leidžiame paiilsėti 5 min.
Daržoves supjaustome šiaudeliais ir apkepame keptuvėje.
Belieka sudėlioti lėkštėje produktus ir skanauti restorano vertos vakarienės.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Babaužiuko virtuvėlėi.