Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTIENA SU PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠE GARDINTA KEPTAIS PIEVAGRYBIAIS, o taip pat NAMUOSE RAUGINTAIS AGURKĖLIAIS, bei SENOVINĖ DUONOS IR ALAUS SRIUBA
ingredientai
SENOVINĖ DUONOS IR ALAUS SRIUBA
200 g ruginės duonos (be plutelės)
100 g sviesto
1 šauktelio cukraus
1 šaukštelio kmynų
pagal skoni druskos
PATIEKIMUI: šiek tiek trupinto varškės sūrio
NAMUOSE RAUGINTI AGURKAI
4vnt trumpavaisių agurkų
2-3 skiltelių česnako
1 šaukšto druskos
šviežių krapų
1 žiupsnio cukraus
maišelio
ANTIENA SU PERLINE KOŠE GARDINTA PIEVAGRYBIAIS
1 pakuotės antienos filė didkepsnio žolelių marinate iš Kitchenme
100 - 150 g perlinių kruopų
250 g pievagrybių
1 svogūno
šiek tiek aliejaus kepimui
pagal skonį druskos

ANTIENA SU PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠE GARDINTA KEPTAIS PIEVAGRYBIAIS, o taip pat NAMUOSE RAUGINTAIS AGURKĖLIAIS, bei SENOVINĖ DUONOS IR ALAUS SRIUBA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

SENOVINĖ DUONOS IR ALAUS SRIUBA:

GAMINIMAS
Duonos minkštimą išvirkite aluje su kmynais ir sviestu, kai užvirs sumažinkite ugnį ir pakaitinkite dar apie 10-15min. Tuomet berkite cukrų ir druską, viską permaišykite ir pakaitinkite dar 2-3min. Patiekite pabarste varškės sūrio trupiniais.
SKANAUS
 
NAMUOSE RAUGINTI AGURKAI:
 
GAMINIMAS
Agurkus nuplaukite ir supjaustykite išilgai į 4 dalis, dėkite juos į maišelį, ten pat berkite druską ir cukrų, susmulkintą česnaką bei krapus. Maišelį sandariai uždarykite ir dėkite 30-40min į šaldytuvą. VISKAS!
SKANAUS
 
ANTIENA SU PERLINE KOŠE GARDINTA PIEVAGRYBIAIS
 
GAMINIMAS
1. Pasūdytame vandenyje išverdame perlines kruopas.
2. Pievagrybius susmulkiname griežinėliais, svogūną-kubeliais ir viską apkepiname ant aliejaus. Tada sumaišome su išvirtomis perlinėmis kruopomis. Pagardiname druska (jei reikia).
3. Antieną apkepiname keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus ir patiekiame kartu su koše bei raugintais agurkėliais.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą