Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTIENA SU KEPTOMIS DARŽOVĖMIS IR MELSVOJO PELĖSIO SŪRIO PADAŽU
ingredientai
170 g marinuotos antienos krūtinėlės filė (naudojau iš Kitchenme )
200 g šaldytų morkų ir šparaginių pupelių mišinio
1 šaukšto rudojo cukraus
200 ml grietinėlės
70 - 100 g sūrio su melsvuoju pelėsiu
2 šaukštų sviesto kepimui
pagal skonį druska/malti juodieji pipirai

ANTIENA SU KEPTOMIS DARŽOVĖMIS IR MELSVOJO PELĖSIO SŪRIO PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Sviestą ištirpiname keptuvėje, beriame cukrų, permaišome ir sudedame šaldytas daržoves (galima ir šviežias, jei turite). Apkepiname apie 3-4min, beriame druską ir pipirus, gerai permaišome ir nuimame nuo ugnies.
2. Ant šiek tiek sviesto apkepiname antienos filė po 2-3min iš abiejų pusių, tada suvyniojame į foliją ir leidžiame 5-10min pagulėti.
3. Grietinėlę supilame į perikaistuvį, suberiame sutrupintą sūrį ir verdame ant nedidelės ugnies, kol sūris išsilydys ir padažas sutirštės.
4. Dedame į gilesnę lėkštę daržoves, viduryje antieną ir apipilame padažu.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą