700 g | Kitchenme antienos marinuotų pjausnių |
1 nedidelė | cukinija |
Stiklinė | kukurūzų kruopų |
3 v.š. | tarkuoto kietojo sūrio |
2 skiltelės | česnako |
1 a.š. | saldžiųjų paprika miltelių |
Druska, pipirai | |
Alyvuogių aliejus |
Mėsa kepama orkaitėje pagal ant pakelio nurodytą instrukciją.
Kartu su mesa 20 min orkaitėje praleidžia ir griežinėliais pjaustyta cukinija, apipilta alyvuogių aliejumi, apibarstyta druska, pipirais bei pabarstyta smulkintu česnaku.
Kol viskas kepa verdama kukurūzų košė sūdytame vandenyje. Išvirus dedamas kietasis sūris, išmaišoma ir dedama į blenderį.
Ten pat dedama kepta cukinija su česnaku, paprikas milteliai. Sutrinama, paragaujama ar užtenka druskos, pipirų (jei ne – dedama papildomai).
Tyrė dedama pirmiausia, tada mėsa, o toliau – pagal jūsų fantaziją.
Patiekti gallima pagal jūsų fantaziją (barstyti džiovintomis žolelėmis, dėlioti gėles, salotų lapus, šviežias daržoves ir pan.)
SKANAUS!
Už receptą dėkojame Tina gamina