600 g | antienos blauzdelių Tulpių su prieskoniais |
Salotom: | |
60 g | bolivinės balandos |
mėgiamų | Salotų |
Špinatų | |
2 | nektarinų |
kepimui | Kokosų aliejaus |
pusę | ilgavaisio agurko |
1 v.š. | saulėgrąžų seklų |
Padažui: | |
2 v.š. | obuolių acto |
1 a.š. | klevų sirupo |
Krapų | |
Juodųjų maltų pipirų | |
Prieskosnių su alyvuogėmis |
1. Kol mėsa kepasi orkaitėje, užvirkite pasūdytą vandenį (santykis 3 (vandens) : 1 (kruopų), sudėkite bolivinės balandos kruopas. Virkite apie 20 min. ant silpnos ugnies.
2. Salotas, špinatus, nektarinus, agurką nuplaukite. Žalumynus susmulkinkite, nektarinus supjaustykite skiltelėmis, agurko griežinėlius į 4 dalis.
3. Nektarinus kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant vidutines ugnies su šiek tiek kokosų aliejaus.
4. Sumaišykite padažo ingredientus.
5. Į dubenį sudėkite žalumynus, pjaustytą agurką, saulėgrąžų sėklas, kepintus nektarinus, nukoštas kruopas, viską išmaišykite. Tuomet užpilkite padažu ir dar kartą viską permaišykite.
6. Į lėkštę dėkite iškepusią mėsą ir paruoštas salotas.
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas