Paplotėliams: | |
1 stiklinė | kukurūzų miltų |
1 stiklinė | spelta miltų |
1 | kiaušinio |
1/2 | stiklinės vandens |
žiupsnelio | druskos |
1 v.š. | kepimo miltelių |
Ant paplotėlių: | |
keli šaukštai | alyvuogių aliejaus |
240 g | Kitchen me sūdytos parūkytos antienos file |
sauja | tarkuoto brandinto sūrio |
kelios | riekelės sultingų kriaušių |
saujelė | žirnelių, ridikėlių daigelių |
žiupsnelio | žolelių prieskonių |
keli šlakeliai | alyvuogių aliejaus |
Paplotėliams skirtus produktus sumaišykite, pilkite vandens tiek, kad tešla gerai išsiminkytų ir neliptų prie rankų. Išpjaukite apvalias mažas formeles su puodeliu ar lėkštute.
Paplotėlių paviršių patepkite aliejumi, ant viršaus uždėkite plonai pjaustytos sūdytos-parūkytos antienos file, porą griežinėlių plonai pjaustytų kriaušių, užberkite žolelių prieskonių, tarkuoto sūrio.
Kepkite iki 180C temperatūroje įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Ištrauktus paplotėlius apšalkstykite alyvuogių aliejumi, užberkite dar tarkuoto brandinto sūrio, papuoškite šviežiais daigeliais.
Skanaus!
Receptas sukurtas bendradarbiaujant VIRŠ OBELŲ
Skanios nuotraukos: www.grafas.lt foto@grafas.lt