400 g | miltų |
1 pakelio | sausų mielių |
1 v.š. | cukraus |
250 ml | šilto vandens |
1 v.š. | druskos |
1 v.š. | alyvuogių aliejaus tešlai |
150 g | majonezo su kietuoju sūriu ir česnakais |
50 ml | grietinėlės |
150 g | mocarelos |
8-12 riekelių | KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda |
4-5 | mandarinų |
saujos | marinuotų svogūnų |
2-3 | marinuotų aštriųjų paprikų |
Kietojo sūrio užtarkuoti | |
patiekti | Gražgarsčių |
*Raudonuosius svogūnus supjaustykite ketvirtadaliais arba norimo dydžio skiltelėmis, jas praskleiskite, užpilkite verdančiu vandeniu su 2-3 šaukštais acto ir 2 šaukštais cukraus. Palikite, kol atvės.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.