Sausai brandintas jautienos paslėpsnio didkepsnis "FLANK STEAK" 220 G
Detalus aprašymas
„KITCHEN me“ Jautienos apatinė pilvo dalis vadinama paslėpsniu, turi riebalų sluoksnį, dėl kurio mėsa yra sultinga. Paslėpsnis puikiai tinka troškiniams, o jį sumalę pasigaminsite gardžių kukulių, mėsos įdarų ar padažų. Taip pat sausai brandintą paslėpsnio didkepsnį galima įdaryti ir pateikti kaip šventinį kepsnį. Paslėpsnis yra vienas iš populiariausių jautienos mėsos dalių JAV. Ši mėsa puikai tinka kepimui ant grotelių ir turėtų būti ant kiekvieno mėsos mėgėjo stalo! Kepti orkaitėje sausai brandintą jautienos paslėpsnio didkepsnį rekomenduojama ilgai ir žemoje temperatūroje, o didkepsnius griliuje ar keptuvėje – trumpai ir itin aukštoje temperatūroje. Aukšta temperatūra ir trumpas kepimo laikas yra geriausias būdas ruošiant sausai brandintą jautienos paslėpsnio didkepsnį.
Suskleisti