Šaldytas jautienos didkepsnis "PORTERHOUSE" su kaulu (sausai brandinta jautiena)
Galite įsigyti:
Detalus aprašymas
„KITCHEN me” šaldytas jautienos didkepsnis su kaulu „Porterhouse” – tai pietūs ar vakarienė namuose iš aukščiausios kokybės mėsos. Ne senesnio kaip 24 mėnesiai jaučio juosmens ir nugarinės dalies išpjautinė – tikro didkepsnio mėgėjų labiausiai vertinama jautienos dalis. Švelni liemens ir unikalios struktūros nugarinės mėsa sukuria derinį, kuriam neįmanoma atsispirti. Skrupulingai išpjautas ir ne mažiau kaip 28 dienas sausuoju būdu brandintas didkepsnis kepamas lieka minkštas ir įgyja vadinamąjį umami – penktąjį pagrindinį skonį. Be to, jautiena – itin soti ir daugybę naudingų maistinių medžiagų turinti mėsa.
Suskleisti