Marinatui reikia sumaišyti balzamiko actą, alyvuogių aliejų, sojos padažą, sezamo aliejų ir smulkintas česnako skilteles.
Jei steike randate riebalo jį išpjaukite.
Steiką įdėkite į permatomą maišelį ir supilkite marinatą. Užspaudus maišelį jį pakratome, kad marinatas pilnai apgaubtų visą steiką. Užsukus maišelio galą, pašauname į šaldytuvą ir laikome 8-24 val.
Kai steikas išsimarinavęs, įkaitiname grilių.
Grilių apipurkšti purškiamu aliejumi. Steiko vieną pusę kepti 5 minutes ir kitą 5 minutes.
Norint, kad steikas būtų vidutiniškai iškepęs, reikia dar kartą abi puses apkepti po 5 minutes. Jei norisi lengvai iškepto, bet su krauju, kepti abi puses tik po 2 minutes.
5-10 minučių prieš supjaustant steiką, pasiruošti lėkštės turinio pateikimą, patariame pateikti su ryžiais ir daržovėmis.