Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  „Gero skonio“ klubo gurmanišką vakarienė sostinės restorane „Yellow“.  / 

„Gero skonio“ klubo gurmanišką vakarienė sostinės restorane „Yellow“.

Prieš pat metų pabaigą, kai naktys ilgiausios, tik ir ieškome būdų, kaip pašviesinti tamsias dienas. Gruodžio 17-sosios vakaras „Gero skonio“ klubo nariams nušvito ryškiai geltona spalva – susirinkome sostinės restorane „Yellow“. Sveikindama klubo narius su artėjančiomis šventėmis, vyriausioji žurnalo „Geras skonis“ redaktorė Rasa Ščeponienė pristatė tik ką prekyboje pasirodžiusį žieminį leidinio numerį. Jame gausu pasiūlymų Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiui, kad šis laikas praeitų gardžiai ir smagiai. Kaip ir kaskart, šį vakarą svečiai buvo kviečiami dalyvauti tradicinėje vakaro atrakcijoje, kai kiekvienas gali pabūti ekspertu, rinkti įsimintiniausią patiekalo bei vyno derinį ir laimėti „Gero skonio“ prenumeratą. Svečiai už savo favoritą balsavo portale „Skonis.lt“, kuriame apžvelgiamos gastronomijos, gėrimų bei vartojimo kultūros temos. Pirmasis patiekalas, pasiekęs stalus – tostada su jautiena, chorizo salsa, kukurūzine tortilija, pupelėmis ir jalapenais. Pagrindiniai „Gero skonio“ klubo vakarienių patiekalai ruošiami iš partnerių pateiktų produktų. Jau ne pirmus metus juos atrenka UAB „Baltic Larus“ specialistai. Nieko nuostabaus, kad prieš pat Kalėdas daugiausia dėmesio teko antienai. Įmonės rinkodaros vadovė Rūta Burdzilauskaitė pristatė du prekinius ženklus: vienas jų siūlo gaminius tiems, kurie mėgsta suktis virtuvėje, o kitas – tiems, kurie savo laiką nori skirti kitai veiklai. „Pasirinkę šviežią „Lapino puotos“ ančiuką, galėsite leisti pasireikšti savo kulinarinei fantazijai. O jei norite sutaupyti laiko, ieškokite „Kitchen me“ marinuoto, obuoliais įdaryto ančiuko“, – patarė R. Burdzilauskaitė. 

Dalinamės renginio akimirkomis (žr.video)

Nuotraukos  foto@grafas.lt