Puikus oras, geri draugai ir nuostabūs brandintos jautienos didkepsniai kepti ant žarijų! Taip prasidėjo mūsų savaitgalis. Iškeltas iššūkis mūsų nuosavo kulinaro neišgąsdino ir jis įrodė, kad steiką kuo puikiausiai galima išsikepti ir ant paprastų lietuviškų grotelių.
Griūna susidaręs stereotipas, kad geru steiku galima mėgautis tik brangiuose restoranuose, kuo puikiausiai įsigiję kokybiškos brandintos jautienos galite steiką išsikepti ir namuose. Svarbiausia, didelė kaitra ir noras eksperimentuoti. Steikai jau yra paruošti kepimui, leiskite jiems patiems atsileisti, gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir kepkite tiek laiko kokio steiko norėsite - su krauju, vidutiniškai iškepusio ar visiškai iškepusio. Mėsos marinuoti ar įtrinti prieskoniais nereikia tik iškepę galite pagardinti šviežiai maltais pipirais ir druska.
Mūsų jautienos jau galima rasti PROMO Cash&Carry parduotuvėse. Jautienos didkepsnių ieškokite šaldytos mėsos skyriuje.