Detalus aprašymas
Sultinga, išskirtiniu skoniu pasižyminti „Lapino puotos“ antienos kulšelių mėsa su oda plečia savo gerbėjų ratą visose Baltijos šalyse. Šį produktą vertina ir virtuvės meistrai, ir mitybos specialistai. Kulšelių mėsoje apstu vitamino D, taip pat E ir B grupės vitaminų, omega 3 riebalų rūgščių. Intensyvios raudonos spalvos antienos kulšelių mėsa su oda yra riebesnė nei anties krūtinėlė, todėl idealiai tinka kepti ar troškinti. „Lapino puotos“ receptų kūrėjai siūlo išmėginti šį ingredientą ne tik tradiciškai kepant orkaitėje ir patiekiant su daržovėmis. Iš kulšelių mėsos gaminami gardūs suktinukai, ji naudojama ruošiant lavašo užkandžius, gaminant karštus sumuštinius ar kepant bulvių plokštainį.
Suskleisti