Troškintos triušienos dešrelės su pankoliais ir cukinijom
ingredientai
10 vnt. triušienos dešrelių
2 pankoliai
1 cukinija
2 saliero stiebai
10 vyšninių pomidorų
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 a.š. pankolio sėklų
2 v.š. pomidorų pastos
2 šalotiniai svogūnai
1 skiltelė česnako
250 ml vištienos sultinio
Pora šakelių čiobrelio

Troškintos triušienos dešrelės su pankoliais ir cukinijom

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
Pirmiausia dešreles dedame į orkaitę įkaitintą iki 220 laipsnių ir kepame apie 15-20 min. 
Kol dešrelės kepa pasigaminame daržovių troškinį. 
Į puodą pilame aliejų, dedam pankolio sėklas ir kepiname apie 1 minutę, tuomet dedame stambiai pjaustytą svogūną, česnaką, čiobrelį, taip pat stambiais kūbeliais pjaustytą pankolį, cukiniją, salierą, pomidoriukus. Viską pakepiname 3-5 min, dedame pomidorų pastą, dar minutę pakaitinam ir pilame sultinį. Leidžiam troškiniui užvirti, tuomet dedame jau keptas dešreles ir patroškiname viską apie 5-8 minutes. 
 
Už receptą dėkojame Gaminu sau. 
Atgal į receptų sąrašą