Triušienos mėsainiai su pelėsiniu sūru ir balzamiko majonezu
ingredientai
2 triušienos maltinių
1 v.š. aliejaus
1 pomidoro
2 v.š. mėlynojo pelėsio sūrio
2 burgerių bandelių
gabalėlio sviesto
1 v.š. majonezo
pagal skonį Balzamiko acto
patiekimui Salotų ir mėlyno svogūno

Triušienos mėsainiai su pelėsiniu sūru ir balzamiko majonezu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Keptuvėjė įkaitiname šaukštą aliejaus ir sudedame triušienos maltinius.
2. Maltiniams apkepus iš vienos pusės, juos apverčiame ir ant viršaus dedame po šaukštą sūrio.
3. Pomidorą perpjauname ir perpjauta puse į apačią dedame į keptuvę prie maltinių. 
4. Didelėje keptuvėje įkaitiname gabalėlį sviesto ir sudedame perpjautas burgerių bandeles balta puse į apačią. Paskrudiname minutę ar dvi.
5. Majonezą sumaišome su balzamiko actu.
6. Darome mėsainį: burgerio bandelę patepame majonezu, dedame salotų ir svogūno, tada dedame iškepusį triušienos maltinuką, tada keptą pomidorą. Patepame viršutinę burgerio bandelę majonezu ir užvožiame.
 
Už receptą dėkojame Minimali virtuvė.
Atgal į receptų sąrašą