Triušienos dešrelių ir krevečių vėrinukai
ingredientai
250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių
Kelių tigrinių krevečių
Keletos mažų bulvyčių
Keletos mini morkyčių
žiupsnelis Druskos, pipirų, kmynų
2-3 skiltelių česnako
kepimui aliejaus
pagal poreikį Žalumos, „Cherry“ pomidoriukų

Triušienos dešrelių ir krevečių vėrinukai

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pirmiausia pamarinuojame krevetes. Į dubenį dedame krevetes, beriame druskos, pipirų, pora skiltelių smulkinto česnako. 
  2. Triušienos dešreles perpjauname per pus. Ant medinio iešmelio mauname krevetę, gabaliuką dešrelės ir taip kol bus visas iešmelis užpildytas. 
  3. Turimas daržoves nuplauname, beriame druskos, pipirų, kmynų, pašlakstome aliejumi. Kepame iki 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje kol suminkštėja. 
  4. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir dedame kepti iešmelius. Kepame po keletą minučių iš abiejų pusių. 
  5. Imame lėkštę dedame iškeptas daržoves, iešmelius. Papuošiame žaluma ir „Cherry“ pomidoriukais. 
  6. Skanaus!

 

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą