Triušienos dešrelės tešloje.
ingredientai
250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
1 vnt. pakuotės sluoksniuotos tešlos
3v.š. pomidorų padažo
100 g sūrio
1 kiaušinis
pagal skonį sezamų sėklos

Triušienos dešrelės tešloje.

30 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

Į keptuvę sudėkite šviežiais triušienos dešreles ir kepkite pavartant apie 8 min. (kepimo laikas priklauso nuo kaitlentės), kol gražiai apskrus.

Kol kepa dešrelės, tešlą aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite sūriu ir supjaustykite į 3 dalis, kiekvieną dalį supjaustykite į 2 trikampelius.

Kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlą, dėkite ant kepimo skardos ir viršuje aptepkite kiaušinio tryniu, pabarstykite sezamų sėklomis.

Kepimo skardą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20-25 minučių.

Dešrelės tešloje paruoštos! Skanaus!

 

 

Už receptą dėkojame Stebuklinga virtuvė. 

Atgal į receptų sąrašą