Triušienos dešrelės su kale kopustu ir avinžirniais
ingredientai
250 g Lapino puota triušienos dešrelių
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
2 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako
Skardinė avinžirnių
Čili pipirų dribsnių
1 a.š. volčesterio padažo
1 v.š. citrinos sulčių
Didelė sauja kale kopūstų
1 v.š. alyvuogių aliejaus

Triušienos dešrelės su kale kopustu ir avinžirniais

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Į keptuvę pilame aliejų, iš dešrelių išspaudžiame mėsą nedideliais gabalėliais ir dedame į įkaitintą aliejų, kai iškepa dešrelės dedame svogūną ir česnaką, čili dribsnius, kepame apie 2-3 minutes, tada dedame avinžirnius, pilame volčesterio padažą ir citrinos sultis, dar pakepame apie 2 minutes, dedame kale kopūstą ir kepame 1 minutę. 
Taigi 15 minučių ir vakarienė ar pietūs garuoja ant stalo. 
 
Už receptą dėkojame Gaminu sau. 
Atgal į receptų sąrašą