Triušienos dešrelės su bulvių koše ir pelėsiniu sūriu bei obuolių ir pelėsinio sūrio salotomis
ingredientai
250 g triušienos dešrelių ( naudojau „Kitchen me“ )
600 g bulvių
120 ml pieno
100 g pelėsinio sūrio ( naudojau „Gorgozola“ )
50 g sviesto
Patiekimui:
lydyto sviesto
žiupsnelis pipirų
krapų, petražolių ar kitų žalumynų
pelėsinio sūrio
Pekino salotos su obuoliais ir pelėsiniu sūriu
600 g pekino kopūsto
100 g pelėsinio sūrio ( arba pagal norus )
2 vidutinės morkos
2 obuoliai
40 g saulėgrąžų ( arba pagal norus )
majonezo
žiupsnelis pipirų
žiupsnelis česnakų granulių

Triušienos dešrelės su bulvių koše ir pelėsiniu sūriu bei obuolių ir pelėsinio sūrio salotomis

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje, kol bus minkštos, t.y. pilnai išvirusios.
  • Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir trinkite.
  • Pieną pašildykite ir taip pat supilkite į bendrą masę.
  • Trinkite, kol bulvės pilnai susimaišys su kitais ingredientais bei masė taps glotni ir vientisa.
  • Paruoštą bulvių košę patiekite į lėkštę ar kitą indą, apipilkite lydytu sviestu ir apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, žalumynais bei pelėsinio sūrio gabaliukais.
  • Pekino kopūstą gerai nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir supjaustykite.
  • Suberkite į didelį dubenį.
  • Morkas sutarkuokite burokine tarka ir taip pat suberkite į dubenį.
  • Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis ar gabalėliais.

 

Už receptą dėkojame Skrajojantis Olandas.

Atgal į receptų sąrašą