Triušienos dešrainis su šonine
ingredientai
250 g Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
3 bandelės dešrainiams
80 g šaltai rūkytos pjaustytos kiaulienos šoninės
1 a.š. garstyčių ir medaus padažo
1 a.š. česnakinio padažo
pagal poreikį kietojo sūrio
60 g marinuotų mini agurkėlių
pagal poreikį sultenių
pagal poreikį žirnių daigų
pagal poreikį saulėgrąžų daigų
pagal poreikį porų daigų
kokosų aliejaus dešrelių kepimui
30 g marinuotos paprikos

Triušienos dešrainis su šonine

30 min.
3 porcijos
Gaminimas
1. Šviežias triušienos dešreles apsukite („subintuokite“) šoninės juostelėmis.
2. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite kokoso aliejų ir iškepkite paruoštas šviežias triušienos dešreles (vis pavartant kepti apie 7-9 min.).
3. Jei įsigytos bandelės neįpjautos, tuomet įpjaukite jas per centrą, išilgai. Įpjautas bandeles pašildykite. 
4. Pašildytų bandelių sieneles patepkite padažais, į vidų įdėkite po dvi kokosų aliejuje iškeptas triušienos dešreles apvyniotas šonine ir apibarstykite kietuoju sūriu.
5. Taip pasiruoškite visus dešrainius ir juos išdėliokite ant skardos, kad viskas gerai pašiltų ir išsilydytų sūris, pašaukite į 150 C orkaitę 5-7 min.
6. Išsilydžius sūriui, dešrainius išimkite iš orkaitės ir pagardinkite marinuotais agurkėliais ir paprikomis, sultenių lapais, žirnių, saulėgrąžų ir porų daigais.
 
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!         
Atgal į receptų sąrašą