- Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus sviesto skonio aliejaus ir apkepkite KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles po 1 min. iš abiejų pusių.
- Apkepusias dešreles supjaustykite plonais griežinėliais.
- Bulves sutarkuokite šiaudeliais ir perplaukite šaltu vandeniu bent 4–5 kartus.
- Svogūnus ir porus susmulkinkite.
- Bulves sumaišykite su smulkintais porais, svogūnais, dešrelėmis, dėkite krakmolą, įmuškite kiaušinius, berkite juodųjų pipirų ir druskos.
- Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių po 1–2 min. kol apskrus, iškepus nusausinkite virtuviniu popieriumi.
- Petražoles susmulkinkite ir jose pavoliokite karštus blynus.
- Patiekite su keturių skonių padažu „Ranch“ ir papuoškite žolelėmis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai