Salotos su keptais pomidorais ir triušiena
ingredientai
1 šaukšto OBELIŲ nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus
1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
1 raudonosios paprikos
1 morkos
1 svogūnėlio
½ pankolio
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukšto citrinų sulčių
1 šaukšto sojų padažo
Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
1 saujos lapinio kopūsto lapų
1 saujos sultenių
1 saujos gražgarsčių
½ indelio SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis
2 riekelių TOSTE duonos „Protein“
1 šaukšto sezamų aliejaus
Žiupsnelio druskos

Salotos su keptais pomidorais ir triušiena

40 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite OBELIŲ nerafinuotą saulėgrąžų aliejų.
  2. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles perpjaukite pusiau ir kepkite keptuvėje iš visų pusių po 1 min. 
  3. Daržoves supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 2 min.
  4. Į daržoves supilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą, citrinų sultis, sojų padažą ir viską pagardinkite druska bei aitriųjų paprikų dribsniais. 
  5. Patroškinkite apie 3 min. Sudėkite plėšytą lapinį kopūstą ir išmaišykite.
  6. Į lėkštę sudėkite sultenes, gražgarstes ir SACLA orkaitėje keptus pomidorus su alyvuogėmis.
  7. TOSTE duoną „Protein“ supjaustykite kubeliais, apskrudinkite sausoje keptuvėje.
  8. Ant gražgarsčių ir sultenių sudėkite troškintas daržoves su dešrelėmis, viską apibarstykite duonos skrebučiais.
  9. Salotas pagardinkite sezamų aliejumi ir druska.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą