Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
ingredientai
2 x 250 g
Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
2 v.š.
sviesto
2 a.š.
garstyčių
pagal poreiki
druskos, pipirų ir lauro lapų
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
20 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Į verdantį ir pasūdytą vandenį, pagardintą pipirais ir lauro lapais, sudėkite
šviežias triušienos dešreles
ir virkite apie 10-12 min.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite garstyčias.
Į garstyčių ir sviesto padažą dėkite išvirtas
triušienos dešreles
ir jas apkepinkite.
Patiekite su bulvių koše ir marinuotais pomidorais.
Skanaus
Atgal į receptų sąrašą