Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams
Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams
ingredientai
3 |
picų tešlos |
žiupsnelis |
raudonėlio |
2–3 šakelių |
šviežių rozmarinų |
žiupsnelis |
kmynų |
1 |
mėlynojo svogūno |
1 |
obuolio |
1 saujos |
vyšninių pomidorų |
2 skiltelių |
česnako |
50 g saulėje |
džiovintų pomidorų aliejaus |
250 g |
KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
4–5 šaukštų |
SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo Klasikinis |
2 saujų |
tarkuoto čederio sūrio |
2 saujų |
tarkuoto kietojo sūrio |
4–5 |
ančiuvių |
100 g |
mocarelos sūrio |
Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams
Gaminimas
- Picos tešlą pagardinkite raudonėliais, rozmarinais, kmynais ir apvaliu daiktu išlyginkite tešla, kad ji taptų pailga, gautą tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite 220 °C temp. apie 2–3 min.
- Svogūną, obuolį, vyšninius pomidorus, česnaką, supjaustykite griežinėliais. Į keptuvę pilkite saulėje džiovintų pomidorų aliejų, dėkite KITCHEN ME triušienos dešreles ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, iškepus supjaustykite griežinėliais.
- Ant apkeptos picos tešlos tepkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Klasikinis“, dėkite čederio sūrį, kietąjį sūrį, svogūną, pomidorus, česnaką, obuolį, paplėšytus ančiuvius, triušienos dešreles ir kepkite 220 °C temp. orkaitėje 8–10 min.
- Iškepus picai ant jos uždėkite plėšytos mocarelos ir pagardinkite šviežiomis rozmarino šakelėmis.
Atgal į receptų sąrašą