Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams
ingredientai
3 picų tešlos
žiupsnelis raudonėlio
2–3 šakelių šviežių rozmarinų
žiupsnelis kmynų
1 mėlynojo svogūno
1 obuolio
1 saujos vyšninių pomidorų
2 skiltelių česnako
50 g saulėje džiovintų pomidorų aliejaus
250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo Klasikinis
2 saujų tarkuoto čederio sūrio
2 saujų tarkuoto kietojo sūrio
4–5 ančiuvių
100 g mocarelos sūrio

Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Picos tešlą pagardinkite raudonėliais, rozmarinais, kmynais ir apvaliu daiktu išlyginkite tešla, kad ji taptų pailga, gautą tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite 220 °C temp. apie 2–3 min.
  2. Svogūną, obuolį, vyšninius pomidorus, česnaką, supjaustykite griežinėliais. Į keptuvę pilkite saulėje džiovintų pomidorų aliejų, dėkite KITCHEN ME triušienos dešreles ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, iškepus supjaustykite griežinėliais.
  3. Ant apkeptos picos tešlos tepkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Klasikinis“, dėkite čederio sūrį, kietąjį sūrį, svogūną, pomidorus, česnaką, obuolį, paplėšytus ančiuvius, triušienos dešreles ir kepkite 220 °C temp. orkaitėje 8–10 min.
  4. Iškepus picai ant jos uždėkite plėšytos mocarelos ir pagardinkite šviežiomis rozmarino šakelėmis.

 

Atgal į receptų sąrašą