Mini taco dešrainiai su pančeta
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
2 pančetos juostelių
2 taco
30 g lydyto čederio sūrio
40 g marinuotos paprikos
20 g konservuotų pupelių
2 g kalendros
4 g aitriosios paprikos
60 g paprikų padažo

Mini taco dešrainiai su pančeta

40 min.
1 porcija
Gaminimas

 Neturite sombrero? Ak, kaip gaila... Nors ne beda – šis nesusipratimas valgyti taco tikrai nesutrukdys.

 

1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles apvyniokite pančetos juostelėmis ir apkepkite ant grilio.

2. Į taco laivelius sudėkite čederio sūrį, ant jo – karštą dešrelę, toliau dėkite juostelėmis pjaustytą marinuota papriką ir konservuotas pupeles. Papuoškite kalendros lapeliais ir aitriosios paprikos griežinėliais, pagardinkite padažu.

 

Už receptą dėkojame VMG komandai, virtuvės šefui Pauliui Janušui.

Atgal į receptų sąrašą