Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa
ingredientai
2 x 250 g. KITCHEN me Švž. Triušienos dešrelės
1 vnt. Mango (didelis)
1/2 vnt. Raudonasis svogūnas (nedidelis)
1 vnt. Jelapenas
Šlakelis Švž. Išspaustos citrinos sultys
Saujelė Švž.Petražolės
Pagal skonį Druska

Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa

210 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą mango, raudonąjį svogūną, jalapeną, suberkite petražoles, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti porai valandų kambario temperatūroje. 
  2. Keptuvėje iškepkite triušienos dešreles ir patiekite su mango salsa bei keptomis bulvėmis.

          Dėkojame Oditelesblogas.lt už receptą!

 

 

Atgal į receptų sąrašą