250 g | Kitchen me šviežių triušienos dešrelių |
Bulvių košei: | |
3 vidutinės | bulvės |
3 dideli | batatai |
200 ml. 12% rieb. | grietinėlės |
20 g | sviesto |
žiupsnelis | druska |
Salotoms: | |
pagal poreikį | kale kopūsų lapų |
1 | morka |
1/2 | poras |
sauja | džiovintų spanguolių |
šaukštas | majonezo |
riekelė | citrinos |
šaukštelis | medaus |
Dešreles verdu 10 min, tada apkepu keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių po 2 min.
Bulvių košei susmulkinu bulves į 4 dalis, sudedu į vandenį ir verdu 20 min. pilu grietinėlės, dedu druską, sviestą ir viską sutrinu rankine grūstuve.
Salotoms susmulkinu kale kopūsto lapus, sutarkuoju morką, dedu smulkintą porą ir sauja spanguolių. Viską užpilu padažu - majonezas, citrina medus.
Skanaus!
Už receptą dėkojame sauja maisto!