Įdarui: | |
1/2 | svogūno |
1 saujos | kalendrų arba petražolių |
2 skiltelių | česnako (nebūtinai) |
250 g | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
žiupsnelio | pipirų mišinio |
Tešlai: | |
1 stiklinės | riebesnio kefyro |
1 šaukštelio | cukraus |
1 šaukštelio | valgomosios sodos |
1 šaukštelio | jogurto arba grietinės |
1 šaukšto | margarino Kepiniams |
1½ stiklinės | miltų |
Žiupsnelio | druskos |
Patiekimui: | |
1 šakelės | kalendros arba baziliko |
5 šaukštų | grietinės arba jogurto |
5 šaukštų | žaliųjų žirnelių (taip pat galima naudoti pomidorus arba marinuotus agurkėlius) |
1 saujos | sultenių arba špinatų lapų |
Šie čeburekai tikrai taps Jūsų TOP patiekalu ir konkuruos su visų mėgstamais kibinais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai