Garuose ruoštos triušienos dešrelės, brokolių piure
ingredientai
250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių
Brokolių piurei:
400 g brokolių žiedynų
100 ml kokosų grietinėlės
žiupsnelis prieskoninių žolelių
žiupsnelis druskos

Garuose ruoštos triušienos dešrelės, brokolių piure

15 min.
2 asmeniui
Gaminimas
  1. Triušienos dešreles ir brokolių žiedyną sudėkite į garų puodą +/- 10 min.
  2. Kokosų grietinėlę pakaitinkite ir pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir druska.
  3. Maždaug po 5-7 min. brokolis bus jau minkštas ir šiltas. Išimkite iš garų puodo, pašalinkite storąją brokolio dalį, supilkite šiltą grietinėlę ir sublenderiuokite (aš šiuo atveju naudojau kokteilinę).
  4. Patiekite dešreles su brokolių piure ir šviežiomis daržovėmis.
  5. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Mityba madingai

 

Atgal į receptų sąrašą