250 g | Šviežios triušienos dešrelės KITCHENme |
Šviežios čiabatos bandelės | |
GLOBUS pupelės pomidorų padaže | |
BIOVELA bekonas | |
Pomidoriukai su šakelėmis | |
Pievargybiai | |
Laimingų vištų kiaušiniai |
Reikia trijų keptuvių ir mažo puodo. Viskas vyksta vienu metu:
1. Keptuvė nr1 - čirškiname bekonąir dešreles.
2. Keptuvė nr2 – ant sviesto skrudiname pievagrybius – pagrdiname druska, pipirais ir malta paprika, o baigiant kepti, pridedame ir pomidoriukus – tegul paskrunda kelias minutes.
3. Keptuvė nr3 – kepame kiaušinius, gardiname druska ir pipirais.
4. Puode pašildome pupelės.
5. Jei reikia šildyti bandeles - šildome orkaitėje.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Bet pirmiausia maistas