250 g | KITCHEN me švž. triušienos dešrelės |
6 vnt | dešrainių bandelių |
150 g | majonezo |
150 g | pomidorų padažo |
100 g | tarkuoto mocarela sūrio |
50 g | lukštentų moliūgo sėklų |
Išvirkite šviežias triušienos dešrelės (apie 6-8 min.). Sumaišykite majonezą ir pomidorų padažą. Bandelę įpjaukite išilgai, jos vidų ištepkite pomidorų ir majonezo padažu, įdėkite virtą triušienos dešrelę. Dešrainio viršų pabarstykite tarkuotu sūriu, pagal skonį - mėgiamu padažu. Paruoštus dešrainius sudėkite į kepimo skardą ir 180 C įkaitintoje orkaitėje šildykite kol išsilydys sūris. Iškeptus pagardinkite moliūgų sėklomis.
Patiekite su salotų lapais, šviežiomis mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!