Daržovių ir triušienos dešrelių troškinys
ingredientai
250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių
½ vid. dydžio morkos
1 svogūno
80 g žaliųjų žirnelių ankščių
prieskoninių žolelių
druskos
graikinių riešutų aliejaus (kepimui)

Daržovių ir triušienos dešrelių troškinys

15 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Šviežias KITCHEN me triušienos dešreles supjaustykite.
  2. Susmulkinkite morkas plonais griežinėliais (aš naudojau spec.tarką).
  3. Susmulkinkite svogūną.
  4. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu graikinių riešutų aliejumi, sudėkite svogūnus ir morkas, lengvai apkepinkite (iki 2 min.).
  5. Sudėkite pjaustytas triušienos dešreles, užpilkite vandeniu ir uždengus dangtį leiskite pasitroškinti iki 7 min.
  6. Suberkite žirnelių ankštis, pagardinkite prieskoniais, viską gerai išmaišykite ir leiskite 2-3 min. nusigaruoti likusiam skysčiui, susidraugauti skoniams.
  7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
  8. Skanaus!

 


Už receptą ir nuotrauką dėkojame Mityba madingai

Atgal į receptų sąrašą