Bulvių koše užkeptos triušienos dešrelės
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
2 svogūnai
1 morka
150 ml mėsos sultinio
5 bulvės
50 g sviesto
50 g fermentinio sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų
kelios rozmarino šakelės
šlakelis aliejaus kepimui

Bulvių koše užkeptos triušienos dešrelės

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
Bulves nulupame ir  išverdame sūdytame vandenyje. Nupilame vandenį ir kartu su sviestu sutriname. Įmaišome tarkuotą fermentinį sūrį.
Svogūnus susmulkiname ir pakepiname šlakelyje aliejaus iki kol taps skaidrūs, tada sudedame tarkuotą morką ir dar pakepiname, kol daržovės suminkštės. Užpilame mėsos sultinį ir patroškiname dar kelias minutes.
Triušienos dešreles šiek tiek pakepinkite keptuvėje su aliejumi.  Sudėkite dešreles į indelius ir užpilkite daržovių padažu. Pagardinkite druska, pipirais bei keliomis rozmarino šakelėmis. Uždėkite bulvių košės sluoksnį.
Sudėkite indelius į orkaitę ir kepkite 200 C apie 20 - 25 min.
Skanaus.
 
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Samčio užrašais.
Atgal į receptų sąrašą