Tradicinis mėsainis
ingredientai
4 x 150 g. KITCHEN me šaldyta sausai brandinta smulkinta jautiena Mėsainiams
Pagal skonį Druska ir pipirai
2 a.š. Dižono garstyčios
1 vnt. Mėlynasis svogūnas
4 gabalėliai Sūris
4 vnt. Mėsainių bandelės
Pagal poreikį Traškios salotos
2 vnt. Pomidorai
Pagal poreikį Alyvuogių aliejus

Tradicinis mėsainis

40 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Svogūną supjaustyti plonais griežinėliais, patepti aliejumi ir kartu su mėsainių mėsa iškepti ant griliaus. Prieš pat kepimo pabaigą ant mėsos paplotėlių, prieš tai pabarsčius druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais, uždėkite po sūrio griežinėlį ir dar 1 minutę pakepkite, kol sūris apsilydys.

  2. Mėsainių bandeles perpjaukite pusiau, trumpam uždėkite ant grilio grotelių, kad pašiltų, patepkite apatinę dalį puse šaukštelio garstyčių, uždėkite mėsos paplotėlį, apkeptus svogūnus, pjaustytus pomidoro griežinėlius, salotos lapelių ir užvoškite badelės viršumi.

         Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

 

 

Atgal į receptų sąrašą