Tradicinis burgeris su jautiena
ingredientai
150 g Kitchen me sausai brandinto jautienos maltinio
mėgiamos burgerio bandelės
riekelės sūrio
pagal poreikį marinuoti mini karnišonai
pagal poreikį marinuoti mėlynieji svogūnai
Mėlynųjų svogūnų marinatas:
3 šaukštai cukraus⠀
2 šaukšteliai druskos⠀
1 šaukštas aliejaus
0.5 stiklinės vandens
7 šaukštai acto

Tradicinis burgeris su jautiena

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas

1. Bandeles pašildyti orkaitėje. 

2. Jautienos maltinį iškepti keptuvėje taip, kaip nurodyta ant pakuotės. 
3. Bebaigiant kepti maltiniui, uždėti mėgstamo sūrio riekelę ir dar kepti, kol sūris sušils ir pradės tirpti. 
4. Sluoksniuoti: bandelė, mėgstamas padažas, marinuoti mini karnišonai, jautienos maltinis su ant jo ištirpusiu sūriu, marinuoti mėlynieji svogūnai, bandelė. 
 
Sumaišykite ingredientus ir juo užpilkite svogūnus. Taip galite laikyti šaldytuve net keletą savaičių ir panaudoti įvairiems patiekalams. 
 
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei
Atgal į receptų sąrašą