38 g | dijon garstyčių |
3 g | angliškų garstyčių |
53 g | pomidorų pastos |
45 g | kaparėlių, smulkintų |
38 g | kornišonų, smulkintų |
vieno | kiaušinio trynio |
vieno | šalotinio svogūno, smulkinto |
šlakelis | alyvuogių aliejaus |
nedidelė sauja | petražolių, smulkintų |
nedidelė sauja | svogūnų laiškų, smulkintų |
šlakelis | vorčesterio padažo |
šlakelis | brendžio |
žiupsnelis | juodųjų pipirų |
žiupsnelio | druskos |
400 g | KITCHENme tenderloin jautienos |
4 | puteplių kiaušinių tryniai (patiekimui) |
Čiabata |
1. Visus padažo ingredientus atsakingai atsveriame ir sumaišome dubenyje.
2. Jautieną supjaustome tvarkingais mažais gabaliukais.
3. Į mėsą po truputį dedame padažą ir viską gerai išmaišome.
4. Tartarą formuojame su kulinariniu žiedu (arba kaip norisi Jums) ir patiekiame su
putpelės kiaušinio tryniu ir plonai pjaustyta, orkaitėje pakepta duonele.
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.