220 g | Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio |
1/2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | juodųjų pipirų |
2 puodeliai | vynuoginių pomidorų |
1/4 | mažo raudonojo svogūno |
1/4 | ilgavaisio agurko |
pagal poreikį | mėtų lapelių |
pagal poreikį | baziliko lapelių |
žiupsnelis | kalendrų lapelių |
1 v.š. | žemės riešutų |
Padažui: | |
1 v.š. | alyvuogių aliejaus |
1/2 a.š. | laimo sulčių |
1/3 | česnako skiltelės |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | cukraus |
žiupsnelis | čili dribsnių |
Spalvinga, kvapnu, gražu. Rodos, vasara virtuvėje niekada nesibaigia.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant Skaniai ir sveikai!