T-BONE STEIKAS SU AVOKADO SALOTOMIS
ingredientai
400 g KITCHEN ME sausai brandinto T-bone jautienos didkepsnio
1 prinokęs avokadas
ketvirtadalis mažo raudono svogūno
pagal poreikį šviežia kalendra
fetos sūris
pagal poreikį mažos kukurūzų burbuolės (tinka ir konservuoti kukurūzai, tada jų pakepinti nereikia)
žaliosios citrinos sultys
druska ir pipirai

T-BONE STEIKAS SU AVOKADO SALOTOMIS

15 min.
1 asmeniui
Gaminimas

1. Įkaitiname iki didelio karščio keptuvę (kol keptuvė pradeda garuoti).
2. Dedame nepaprieskoniuotą kepsnį ir nejudiname 2-3 min. Tada apverčiame ir kitą pusę pakepiname 2-3min. (2min. - jeigu mėgstat rausvesnę, 3min. - jeigu labiau pakepusią).
3. Dedame kepsnį ant medinės pjaustymo lentelės, apibarstome druska, pipirais, apdengiame folija ir leidžiame pailsėti bent 5-10min.
4. Per tą laiką padarome salotas ir atskirai svieste su druska pakepiname mini kukurūziukus (jei naudojami konservuoti įprasti kukurūzai, kepinti nereikia, dėti iš kart į salotas).
5. Patiekiame su apibarstytu fetos sūriu ir užšlakstytomis laimo sultimis.

 

 Už receptą dėkojame neatrastiems skoniams

Atgal į receptų sąrašą