Svarstote, ką paruošti gardžiau ir sočiau vėlyviesiems pusryčiams?
ingredientai
150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainiams
1 vnt. kiaušinis
žiupsnelis Prieskoninių žolelių: krapų, petražolių ir pan.
pagal skonį mėgiamų prieskonių
kepimui kokosų aliejaus

Svarstote, ką paruošti gardžiau ir sočiau vėlyviesiems pusryčiams?

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

 

  1. Išplakite kiaušinį ir sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, mėgiamais prieskoniais.
  2. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite kokoso aliejų.
  3. Sausai brandintos jautienos maltinuką išimkite iš pakuotės ir išpjaukite jame skylę (padarykite "vietos" įdarui). Mėsą įdėkite į įkaitintą keptuvę, po 1 min. apverskite mėsos paplotėlį ir į suformuotą įdarui vietą supilkite paruoštą kiaušinio plakinį.
  4. Kepkite pagal norimą tiek mėsos, tiek kiaušinio kepimo lygį.
  5. Patiekite su šviežiomis arba troškintomis daržovėmis. 

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas! 

Atgal į receptų sąrašą