Suspaustas gaivusis mėsainis su jautiena ir arbūzu
ingredientai
4 x150 g Kitchen me sausai sausai brandintos jautienos maltiniai
4 vnt. Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelių
4 riekelių mėgiamo sūrio
pagal poreikį švelnių salotų lapelių
pagal poreikį arbūzo
pagal poreikį šviežio agurko
2 v.š. majonezo

Suspaustas gaivusis mėsainis su jautiena ir arbūzu

10-15 min.
4 porcija
Gaminimas
  1. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) iškepkite sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius.
  2. Pašildykite BRIOCHE bandeles ant kontaktinio grilio, jas suspaudami.
  3. Ant apatinės bandelės tepkite majonezą, uždėkite salotos lapelių, šviežio arbūzo griežinėlį, iškeptą jautienos paplotėlį su ištirpinto sūrio riekele bei supjaustytus šviežius agurkėlius.
  4. Aptepkite majonezu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

 

Improvizuokite, atraskite naujas skonio natas, suderinkite tai, kas atrodo nesuderinama!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą