Sultingas steikas su naminiu BBQ padažu
ingredientai
2x220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Black angus
50 g ghi sviesto
žiupsnelis druskos, pipirų
Padažui:
300 ml sultinio
250 ml pomidorų pastos
1 v.š. sojos padažo
1 vnt. didelio svogūno
3 skiltelės česnako
1 v.š. ghi sviesto
2 v.š. kokybiško acto
šiek tiek rudojo cukraus

Sultingas steikas su naminiu BBQ padažu

20 min
2 porcijos
Gaminimas

Grilinę keptuvę patepkite ghee sviestu ir stipriai įkaitinkite. Į kaitrią keptuvę dėkite kepsnį ir apkepkite iš abiejų pusių po 5 minutes. Kepsnį pabarstykite druska ir pipirais, leiskite „pailsėti“ kelias minutes. Patiekite su paruoštu padažu.

Padažo paruošimas:

Česnaką ir svogūną pasmulkinkite ir pakepinkite ghi svieste Į pakepusias daržoves sudėkite pomidorų pastą, užpilkite sultiniu, sudėkite likusius ingredientus ir vis pamaišant virkite apie 20 min., kol padažas sutirštės.

Atgal į receptų sąrašą