ŠPINATŲ IR ABRIKOSŲ SALOTOS SU KEPTA JAUTIENA BEI GARSTYČIŲ PADAŽU
ingredientai
200 g jautienos mentės didkepsnio (naudojau iš Kitchenme )
1 kiaušinio trynio
100 g sezamo sėklų
pagal skonį pipirų/druskos
2-3 šviežių abrikosų
1-2 saujų špinatų
apie 50 g mozzarella sūrio
Padažui:
1 šaukšto medaus
2 šaukštų garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos bei pipirų

ŠPINATŲ IR ABRIKOSŲ SALOTOS SU KEPTA JAUTIENA BEI GARSTYČIŲ PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsą supjaustome juostelėmis ir įtriname druska bei pipirais, paliekame pasimarinuoti 20-30min. Tada merkiame į kiaušinio trynį, apvoliojame sezamo sėklose ir kepame orkaitėje 200laip. temp. apie 15-20min.
2. Gaminame padažą: kruopščiai sumaišome visus padažo ingredientus.
3. Į lėkštę dedame špinatus, skiltelėmis pjaustytus abrikosus, suplėšome mozzarelos sūrį, ant viršaus dedame siek tiek atvėsintą jautieną. Apipilame padažu.
 
SKANAUS.
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą