Sezoninės lietuviškos daržovės ir naujas jų amplua
ingredientai
2x220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio
Garnyrui:
pagal poreikį saliero gumbo
1 vnt. morkos
1 vnt. baltojo ridiko
0,5 kaliaropės
1 vnt. obuolio
1 vnt. agurko
žiupsnelis česnako granulių
pagal poreikį grietinės
aliejaus

Sezoninės lietuviškos daržovės ir naujas jų amplua

min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Saliero šaknį ir kelias bulves supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su šlakeliu aliejaus ir druska. Kepkite orkaitėje, kol suminkštės.
  2. Steiką iškepkite labai karštoje keptuvėje, iš abiejų pusių kepkite vos kelias minutes. Iškepus leiskite pailsėti, pabarstykite druska.
  3. Morkas ir baltąjį ridiką smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su grietine (ar graikišku jogurtu), česnako granulėmis. Turime pirmas salotas.
  4. Kaliaropę ir obuolį sutarkuokite,agurką supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su šlakeliu aliejaus ir druska. Turime antras salotas.

Linkime pamilti pamirštus skonius,

Lieknos Bitės

Atgal į receptų sąrašą