Salotos su jautiena ir vaisiais
ingredientai
220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
žiupsnelis druskos
1 prinokusio kivio
4-6 braškių
5–6 mažų romaninių salotų lapelių
žiuopsnelis šviežiai grūstų juodųjų pipirų
pateikimui Mėtų lapelių
Padažui:
25 ml aliejaus
25 ml balzaminio acto
25 ml medaus

Salotos su jautiena ir vaisiais

30 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
  1. Kepkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį BLACK ANGUS ant grilinės keptuvės po 3 min. iš kiekvienos pusės. Leiskite pailsėti dar 4 min., pasūdykite ir supjaustykite griežinėliais.
  2. Kivį nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Didesnes braškes supjaustykite, mažesnių nepjaustykite.
  3. Aliejų, balzaminį actą ir medų sumaišykite bei pasūdykite.
  4. Lėkštėje sudėliokite jautienos griežinėlius, vaisių gabaliukus, uogas, salotas, užpilkite padažu ir gausiai užberkite juodųjų pipirų.
  5. Užberkite mėtų lapelių.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą