RIBEYE STEAK su smidrais, ananasais ir chimichurri padažu
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandinto Rib EYE didkepsnio
pagal poreikį ananasai
pagal poreikį smidrai
žiupsnelis druska, pipirai

RIBEYE STEAK su smidrais, ananasais ir chimichurri padažu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Ribeye steak @kitchenme1 prieš kepimą @ak_smiths_meat_shop texas prieskoniai
Kepimas ant ketaus grotelių 2+2
5min ilsiesi folijoje

Smidrai, apvirti 3 min su druska, lauro lapas, česnakų drožlės @nastiagarden_nastia

Ananasas, man labiau patinka šviežias, bet šiandien deja, tik konservuotas.
Pačirškinam iš abiejų pusių ant ketaus grotelių. @kamadoclublt

Chimichurri padažas, petražolės, česnakas, citrinos sultys, raudonas svogūnas, Čili pipiriukas, druska, alyvuogių aliejus. Viską labai smulkiai supjautome.

Prieš pateikimą, steak’ą pabarstome aišku, kas mėgsta, druskos dribsniais.

 

Už receptą dėkojame Irena Kviatkovskaja.

Atgal į receptų sąrašą