RIB EYE į pietų dėžutę!
ingredientai
220 g KITCHENme Rib Eye Steak
1 nedidelio baltojo svogūno
1 didelės paprikos
5 vnt. pievagrybių
Mėsos marinatui:
1 a.š. skrudintų sezamų aliejaus
žiupsnelis Druskos
1 a.š. krakmolo
Padažui:
2 v. š. sojos
75 ml vandens
1 a.š. obuolių arba baltojo vyno acto
1 didelė skiltelė traiškyto česnako
1 a.š. klevų sirupo
Garnyrui:
8 v.š. ryžių

RIB EYE į pietų dėžutę!

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Mėsą supjaustomo norimos formos gabalėliais, pilame skrudintų sezamų aliejų, druską, krakmolą, išmaišome ir paliekame marinuotis. 2. Juostelėmis supjaustome papriką, stambiai supjaustome svogūną, griežinėliais supjaustome pievagrybius. 3. Keptuvėje kelias minutes pakepiname jautieną, atidedame į šoną. 4. Toje pačioje keptuvėje kepiname daržoves, iki kol suminkštės. 5. Atgal sudedame jautieną, supilame sumaišytus padažo ingredientus ir maišome, kol viskas sutirštėja. 6. Patiekiame su virtais ryžiais ir sezamo sėklomis. SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame Bet pirmiausia maistas. 

Atgal į receptų sąrašą